Tips på bra presenter

Om det är någon i din bekantskapskrets eller familjemedlem som ska fylla jämt och du funderar på vad som är en passande present. Kanske är saker något som inte finns intresse för, då kan upplevelser vara något passande. Här får du tips på present till någon som har ett stort intresse får kanske både sport och resor.

Presentkort på sportresa

Om den som fyller år har ett stort fotbollsintresse så kan vi tipsa om en sportresa till någon av de resor som GO Sport Traven arrangerar. Du kan på deras sajt beställa ett presentkort för en framtida sportresa. Klicka dig vidare här för att köpa ditt presentkort. Då får jubilaren själv välja vilken match som man vill se och var den spelas. Kanske det är Premier League i England som lockar eller La Liga i Spanien som personen i fråga vill se.

Fotboll på hemmaplan

Det finns ju också fotboll i Sverige som kan intressera den som fyller år. Om man har något lag i Allsvenskan som man håller på så kanske man ger bort en resa till staden där matchen spelas. Boka resa, hotell och köp matchbiljett. Du kanske själv följer med och ni får en fantastisk weekend tillsammans med fotboll, god mat och trevliga upplevelser i exempelvis Stockholm, Göteborg eller Malmö. Även denna present kan vara uppskattat att få.