Snart dags för midsommarens festligheter

Tiden går snabbt och vi ska snart fira midsommar. Ja, det är ju ett tag kvar men det kan vara lika bra att börja planera inför detta. Det är så klart för tidigt att leta fram 7 sorters blommor att lägga under kudden och göra midsommarkransar men man kan fundera på vad man ska äta och hur man ska pynta hemmet när det väl är dags.

Allt pynt kan du beställa redan idag så du har det hemma när det väl börjar bli dags för detta. Det kan också vara en fördel att fundera på var ni ska hålla till. Utomhus kan ju vara en chansning så det kan finnas fördel att även titta på partytält. Antingen att hyra ett eller att köpa ett som ni har när det väl behövs. Även om det blir lite kyligare framåt kvällen så kan ni ställa in kupévärmare eller annat som ger er skön värme i tältet.

Även maten är för tidigt att börja laga men det går att fantisera vilken mat som ska lagas. Botanisera bland alla recept som finns online för att se vilken meny som ska sättas ihop. Om ni har det mesta nedskrivet så blir det så mycket enklare när det börjar dra ihop sig mot midsommar. Då vet ni vad som behöver handlas i matväg och hur ni ska göra för att skapa en måltid som gästerna sent glömmer. Så klart så hoppas vi på bra väder så vi kan dansa runt midsommarstången.