Planering inför höstens fester

Det kan kännas underligt att redan nu börja fundera på planering inför höstens fester. Men som vi alla vet, eller i alla fall de flesta så rusar tiden iväg och även om vi skulle vilja stanna upp tiden så går det inte. Snart så är vi i mitten på oktober och därför så finns det fördelar redan idag att fundera på kommande festtillfällen.

Planera festen i tid

Kanske så bär du med dig minnet av ditt besök i München och du vill planera din egna oktoberfest hemmavid detta år. För att det ska bli så autentiskt som möjligt så gäller det att skapa den miljö som brukar finnas på denna typen av fester. Här hittar du oktoberfest dekoration och allt du behöver för din fest. Blått i olika nyanser och vitt är det som gäller på det mesta på en oktoberfest och för att få rätt stämning så gäller det att dekorera festlokalen traditionellt.

Skicka inbjudningar i tid

Vet du om att dina vänner och de du tänker bjuda är upptagna personer så gäller det att skicka inbjudningarna i tid. Då hinner alla med att planera in detta i sina kalendrar. Ge dock ett o.s.a datum som är relevant så man inte glömmer bort att svara. Du kan med gott samvete skicka ut en påminnelse ett par veckor innan sista datum för svar på inbjudan. Idag så kan du digitalt bjuda in dina vänner via ett Facebook event. Där kan du också skriva in om det är saker som händer på vägen till festen.