Ny kaffemaskin till hotellet eller kontoret

Du kan så klart inte alltid anställa en barista för att jobba på ditt företag eller hotell, utan de flesta får nöja sig med att hyra en kaffeautomat eller förlita sig på en vanlig hederlig kaffebryggare. Det är inget fel med det och du får smidigt och enkelt en kopp kaffe som är allt från drickbar till njutbar.

En kaffemaskin höjer smaken

En modern kaffemaskin är utvecklad för att ge perfekt kaffe varje gång och det sker med hjälp av att de ofta maler bönorna direkt så att kaffepulvret inte hinner reagera med syret i luften innan kaffet bryggs.

Dessutom är de inställda på att vattnet ska ha exakt rätt temperatur för att kunna dra ut alla smakämnen ur kaffet medan det rinner ner i koppen eller kannan.

Alla kan brygga kaffe som ett proffs

Med rätt utrustning och rådgivning kan du lätt bli din egen barista eftersom själva bryggprocessen sköter sig självt. Du behöver inte ens kunna mäta och räkna för att kaffet ska bli perfekt utan maskinen gör allt jobb åt dig. Klicka dig vidare här för att läsa om hur att bara tillsätta bönor och vatten har aldrig varit mer sant.

Har du en kaffemaskin på kontoret tar dina anställda hellre kaffepausen på jobbet än på kaféet.