Bra tillbehör till mobilen

Vi har idag ett helt annat användningsområde av våra mobiler. De som tidigare endast kunde ringas och skicka sms med har idag blivit en lite nöjesmaskin. Vi kan lyssna på musik och se på filmer. Det finns många bra tillbehör till mobilen för att höja njutbarheten i användandet.

Musik i hörlurar

För att få en bättre upplevelse av musik så finns det fördelar att köpa ett par riktigt bra hörlurar. Ofta så är de medföljande lurarna till din mobil begränsade i frekvenserna och ger inte allt för bra ljudåtergivning. Att lyssna på musik i hörlurar ger en helt annan dimension och den stora fördelen är att man inte stör någon annan. Man får lyssna på sin musik utan att någon annan påpekar sitt musikval. Perfekt om man vill lyssna på musik eller en ljudbok när man gått och lagt sig utan att störa sin sängkamrat.

Musik i högtalare

Det finns också snygga och bra högtalare med bluetooth koppling för din mobil. Om du vill spela musik för både dig själv och andra så se till att skaffa en extern högtalare till din mobiltelefon. Koppla upp din högtalare via bluetooth till din telefon och spela musik att lyssna på. Dessa högtalare finns i olika storlekar och prisklasser. En del av dessa har vattentålighet vilket gör att de kan stå utomhus utan att skadas av fukt. Vissa kan ha ett så lågt pris så du kan köpa fler än en för att ha en hemma och en som får åka med ut till sommarstället.